Ik ben Annemieke Siebrand- Matthijssen, 34 jaar oud, getrouwd en in maart 2015 bevallen van ons eerste kindje: dochter Lot.

Bewegen, vrijheid, gezondheid maar ook ontspanning zijn onderwerpen waar ik veel over nadenk en lees. Als ik wat geluksmomenten in mijn leven mag noemen zijn dat; lachen met mijn man & dochter, sporten, dansen, wandelen of hardlopen in het bos, voor de open haard zitten met een heerlijk glas wijn, verse koffie met zonlicht door het raam of heel hard lachen met vriendinnen.

Iedere dag heeft wel een geluksmoment waar ik mijn “boost” uit haal. Mijn man en ik eindigen de dag altijd met de vraag; wat was het mooiste moment van vandaag. Want hoe ‘normaal’ de dag ook lijkt, er zijn altijd mooie en unieke momenten te noemen, klein of groot. Een vlinder die plots een heel stuk met je meefietst bijvoorbeeld. Maar er zijn ook dagen dat je zelf op zoek moet gaan naar een boost. Ook ik heb een minder positieve periode gekend, waarbij ik dicht bij mijzelf bleef om de mooie dingen van het leven te blijven zien.

Met het zoeken naar een boost wil ik je helpen en wat inspiratie geven. Want of de boost nu tijdens werk, sport of het koken plaats vindt, hij is er altijd.

Mijn motto is; volg je hart, dat klopt altijd. Take your choice.